ترانزیستور در سال 1947 در آزمایشگاه های بل هنگام تحقیق برای تقویت کننده های بهتر و یافتن جایگزینی بهتر برای رله های مکانیکی اختراع شد.لوله های خلاء، صوت و موسیقی را در نیمه اول قرن بیستم تقویت کرده بودنداما توان زیادی مصرف می کردند و سریعا می سوختند . شبکه های تلفن نیز به صد ها هزار رله مکانیکی برای اتصال مدارات به همدیگر نیاز داشتند تا شبکه بتواند سر پا بایستد و چون این رله های مکانیکی بودند لازم بود برای عملکرد مطلوب همیشه تمیز باشند .در نتیجه نگه داری و سرویس آنها مشکل و پر هزینه بود.



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه ۳۱ شهریور ۱۳٩۱ | ٧:٥٩ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

مقاومت قطعه ای است که از جنس کربن ساخته می شود و به منظور کم نمودن ولتاژ و جریان مورد استفاده قرار می گیرد . واحد مقاومت اُهم ( ) است .هر هزار اهم برابر با یک کیلو اُهم و هر میلیون اُهم برابر با یک مگا اُهم است



ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه ۳٠ شهریور ۱۳٩۱ | ٢:٠٧ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

دیــــود

دیودهاجریان الکتریکی را در یک جهت از خود عبور می‌‌دهند و در جهت دیگر در مقابل عبور جریان از خود مقاومت بالایی نشان می‌‌دهند. این خاصیت آنها باعث شده بود تا در سالهای اولیه ساخت این وسیله الکترونیکی ، به آن دریچه یا Valve هم اطلاق شود. از لحاظ الکتریکی یک دیود هنگامی عبور جریان را از خود ممکن می‌‌سازد که شما با برقرار کردن ولتاژ در جهت درست (+ به آند و - به کاتد) آنرا آماده کار کنید. مقدار ولتاژی که باعث می‌شود تا دیود شروع به هدایت جریان الکتریکی نماید ولتاژ آستانه یا (forward voltage drop) نامیده می‌شود که چیزی حدود 0.6 تا 0.6 ولت می‌‌باشد.
               



ادامه مطلب
تاريخ : چهارشنبه ٢٩ شهریور ۱۳٩۱ | ۱۱:٥٧ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()


آیا میدانستید که سالانه ۸۶ میلیون نفر به جمعیت جهان اضافه می شود ؟

آیا میدانستید که رود دجله به خلیج فارس میریزد ؟

آیا میدانستید که خلیج فارس ۵۰۰ هزار سال قدمت دارد ؟

آیا میدانستید که مساحت خیلج فارس ۲۴۰ هزار کیلومتر مربع میباشد ؟



بقیه درادامه ی مطلب.....



ادامه مطلب
تاريخ : سه‌شنبه ٢۸ شهریور ۱۳٩۱ | ۳:٢٢ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

خواص انگور

یکی از خواص مهم انگور، تصفیه ی خون و خون ساز بودن آن است، البته این خاصیت در انگور قرمز بیشتر از انگور سبز است. لذا چنانچه از کم خونی رنج می برید، خوردن انگور قرمز یا یاقوتی را به شما توصیه می کنیم انگور هم لاغر کننده است و هم چاق کننده، به این صورت که اگر انگور را از صبح تا ظهر، به تنهایی میل کنید لاغر کننده و اگر آن را همراه با غذا بخورید چاق کننده است

بقیه در ادامه ی مطلب....



ادامه مطلب
تاريخ : یکشنبه ٢٦ شهریور ۱۳٩۱ | ٦:٠٦ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()
تاريخ : شنبه ٢٥ شهریور ۱۳٩۱ | ۱٢:۱٠ ‎ق.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()
تاريخ : پنجشنبه ٢۳ شهریور ۱۳٩۱ | ٤:٠۱ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

 

آشنایی با خواص سیب زمینی

بیش از 90 نوع سیب‌زمینی با طعم، اندازه، رنگ و استفاده‌های متفاوت در جهان وجود دارد.

منبع عظیمی از نشاسته، پتاسیم، ویتامین ث و کلسیم است. درصدهایی از ویتامین B6، مس، منگنز و بسیاری مواد و عناصر مفید دیگر هم دارد.



ادامه مطلب
تاريخ : دوشنبه ٢٠ شهریور ۱۳٩۱ | ۱:۳۳ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

بیماری سیاه زخم

مقدمه:
بیماری سیاه زخم یک بیماری سمی و عفونی باکتریائی است و این بیماری در بین گیاهخواران اهلی شیوع دارد. شیوع این بیماری در عموم حیوانات وحشی و اهلی مانند: گاو، گوسفند، بز، شتر و گوشتخواران اتفاق میافتد. بیماری میتواند به انسانهایی که با حیوانات آلوده و یا بافت آلوده حیوانی سروکار دارند، سرایت کند. گفتنی است بیماری سیاه زخم عموماً در مناطق کشاورزی و در بین حیوانات شیوع مییابد. انسان نیز در تماس با حیوان آلوده و یا محصولات به دست آمده از حیوان آلوده، به بیماری مبتلا میشود. کارگرانی که با حیوان مرده و یا محصولات به دست آمده از حیوان مبتلا سروکار دارند، احتمال ابتلا به سیاه زخم برای آنها زیاد است این گونه آلودگی به سیاه زخم صنعتی مشهور است



ادامه مطلب
تاريخ : دوشنبه ٢٠ شهریور ۱۳٩۱ | ۱:٤٥ ‎ق.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

بیــــماری تب مالت


بیماری های مشترک بین انسان و دام که با نام زئونوزها شناخته می شوند از جمله عفونت هایی هستند که بین انسان سایر حیوانات مهره دار و یا بالعکس در شرایط طبیعی منتقل می شوند. هدف از نامگذاری گروهی از بیماری ها با این عنوان، ایجاد یک مسئولیت حرفه ای مشترک بین پزشکان و دامپزشکان بودتا بدین ترتیب آنها بتوانندبا همکاری یکدیگر در زمینه تحقیقات و کنترل این بیماریها، گامهای بسیار موثری در جهت تامین بهداشت عمومی بردارند. در کشورهای در حال توسعه، این از بیماری ها، هنوز به عنوان یکی از چالش های اصلی نظام بهداشت و درمان آنان قلمداد می شود. در کشور ما نیز توجه به بیماری های مشترک بین انسان و دام و کنترل آن ار اهمیت ویژه ای برخوردار است به نحوی که بنا به گفته برخی از کارشناسان،هم اکنون نزدیک به 50 درصد از بیماری هایی که مردم گرفتار آن هستند به نحوی به دام و حیوان مربوط می شود.



ادامه مطلب
تاريخ : دوشنبه ٢٠ شهریور ۱۳٩۱ | ۱:۳٠ ‎ق.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

کــــــرم ابریشـــــم 

 

 

 کرم ابریشم بیش از4000سال پیش توسط مردم پرورش داده میشد این کارنخستین بار در چین در حدود 2600 سال قبل از میلاد مسیح آغازشد چینی ها رازتهی ابریشم را سالها    مخفی نگه داشتند ودر اروپا و خاورمیانه تجارت می کردند. اماسرانجام به دست آوردن ابریشم از طریق کرم ابریشم توسط مردم دیگرکشورهایاد گرفته شداخیرا یاد گرفته ایم  ازمواد مصنوعی موادی شبیه به ابریشم بسازیم اما تقاضا برای ابریشم طبیعی هنوزبالاست وکرم های ابریشم به



ادامه مطلب
تاريخ : دوشنبه ٢٠ شهریور ۱۳٩۱ | ۱:۱٢ ‎ق.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

ریال

شیفت +ق

19

آ

شیفت +ا

1

:

شیفت +ک

20

تجدید

شیفت +ب

2

"

شیفت +گ

21

}

شیفت +ج

3

ۀ

شیفت +ل

22

{

شیفت +چ

4

(

شیفت +0

23

ٍ

شیفت +ث

5

!

شیفت +1

24

\

شیفت +ح

6

@

شیف +2

25

[

شیفت +خ

7

#

شیفت +3

26

أ

شیفت +د

8

$

شیفت +4

27

إ

شیفت +ذ

9

%

شیفت +5

28

ی

شیفت +ط

10

^

شیفت +6

29

ة

شیفت +ظ

11

&

شیفت +7

30

,

شیفت +ع

12

*

شیفت +8

31

؛

شیفت +غ

13

)

شیفت +9

32

،

شیفت +ف

14

 

 

 

»

شیفت +م

15

 

 

 

]

شیفت +ه

16

 

 

 

< 

شیفت +و

17

 

 

 

«

شیفت +ن

18

 



تاريخ : یکشنبه ۱٩ شهریور ۱۳٩۱ | ۳:۳٥ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

درخت انجیر از زمانهای بسیار قدیم وجود داشته و از آن استفاده زیادی می‌شده است. در تورات از این درخت نام برده شده و اشعیای نبی ، خرقیا پادشاه آن زمان را در حدود 700 سال قبل از میلاد با انجیر مداوا کرده است. درخت انجیر بومی آسیای غربی و کشورهای مدیترانه است و از آنجا به عربستان ، سوریه و اسرائیل برده شده است. درخت انجیر در نزد یونانیان مقدس و محترم بوده بطوری که صادرات آن ممنوع اعلام شده بود.



ادامه مطلب
تاريخ : یکشنبه ۱٩ شهریور ۱۳٩۱ | ٢:۱٥ ‎ق.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

زنبورعسل وفرآورده های آن.

اگر چه زنبورهای عسل با زنبورهای زرد خویشاوندی دارند ولی تفاوت آن ها در این است که زنبورهای زرد لارو خود را با گوشت تغذیه می کنند در حالی که زنبورهای عسل از شهد و گرده گیاهان به نوزادان خود غذا می دهند



ادامه مطلب
تاريخ : یکشنبه ۱٩ شهریور ۱۳٩۱ | ٢:٠٦ ‎ق.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

خازن المان الکتریکی است که می‌تواند انرژی الکتریکی را توسط میدان الکترواستاتیکی (بار الکتریکی) در خود ذخیره کند خازنها در مدارهای الکتریکی بکار می‌روند. خازن را با حرف C که ابتدای کلمه capacitor است نمایش می‌دهند.



ادامه مطلب
تاريخ : یکشنبه ۱٩ شهریور ۱۳٩۱ | ۱:٤۱ ‎ق.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

نتایج تحقیقات دانشمندان سوئدی نشان می دهد نشستن پشت نیمکت های مدرسه برای قلب مفید است و خطر سکته را در سال های بزرگسالی کاهش می دهد. مطالعات گذشته نشان می داد فعالیت های کم فیزیکی، استعمال دخانیات، خوردن کم میوه و سبزیجات تازه می تواند سلامت قلب را با خطر مواجه کند. همچنین ارتباط میان وضعیت اجتماعی اقتصادی مناسب و کاهش خطر بروز بیماری های قلبی عروقی نیز به اثبات رسیده است اما تاکنون واضح نبود چه شاخص هایی برای شرایط اجتماعی اقتصادی در نظر گرفته شده اندبرای مثال آموزش، درآمد خانوادگی و نوع کار می توانند تاثیرات مختلفی روی سلامت بدن بگذارند. اکنون گروهی از محققان دانشگاه بیمارستان سهلگرنسکا در گوتبورگ با مقایسه حدود 12 هزار فرد سکته کرده و 14 هزار فرد در شرایط سلامتی خوب در 52 ایالت امریکا دریافتند سطح آموزش مستقل از درآمد خانوادگی، کار یا دارایی مستقیماً با خطر حمله قلبی ارتباط دارد.بر اساس گزارش سایبرمد، نتایج این تحقیقات نشان می دهد سطح آموزش برابر یا کمتر از هشت سال مدرسه می تواند به معنی بیشترین خطر بروز یک سکته باشد، به طوری که خطر سکته در این سطح آموزش 30 درصد بیشتر از خطر سکته در افرادی است که سطح تحصیلات بالاتر از هشت سال مدرسه دارند



تاريخ : شنبه ۱۸ شهریور ۱۳٩۱ | ۳:٠٩ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()
تاريخ : جمعه ۱٧ شهریور ۱۳٩۱ | ۱۱:٢٥ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()
تاريخ : جمعه ۱٧ شهریور ۱۳٩۱ | ۱۱:٢۱ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()
تاريخ : جمعه ۱٧ شهریور ۱۳٩۱ | ۱۱:۱٩ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()
تاريخ : جمعه ۱٧ شهریور ۱۳٩۱ | ۱۱:۱٤ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()
تاريخ : جمعه ۱٧ شهریور ۱۳٩۱ | ۱۱:٠٧ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()
تاريخ : جمعه ۱٧ شهریور ۱۳٩۱ | ۱۱:٠۳ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

جوشکاری

جوشکاری رامی توان اتصال دائم متالورژیکی دانست که می تواند در حالت مذاب یاجامد، با استفاده از واسطه (مواد پرکننده) یا بدون واسطه و با ایجاد فشاریا بدون استفاده از فشار صورت گیرد. در واقع جوشکاری به اتصالی گفته می شود که



ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩۱ | ٥:٥٠ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

 هندوانه

هندوانه میوه‌ای شیرین و آبدار است که نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می‌شود بلکه اثرات بسیار مفید دیگری نیز دارد که برای ما نا‌شناخته است.
باشگاه خبرنگاران: هندوانه میوه‌ای شیرین و آبدار است که نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می‌شود بلکه اثرات بسیار مفید دیگری نیز دارد که برای ما نا‌شناخته است.

هندوانه منبع غنی ویتامینA (به شکل بتاکاروتن) و ویتامینC می‌باشد. این میوه پرفایده التهاباتی را که در بیماری‌هایی مثل آسم، تصلب شرائین، سرطان روده و التهاب مفاصل وجود دارد، از بین می‌برد.

در تعدادی از مطالعات علمی ثابت شده است که دریافت بالای ویتامینC و بتاکاروتن، از طریق هندوانه خطربروز بیماری‌های قلبی، اسپاسم راه‌های تنفسی در بیماری آسم و سرطان روده را کاهش می‌دهد.
یک لیوان هندوانه ۲۰درصد نیاز روزانه به ویتامینC و ۱۴ در صد نیاز روزانه به ویتامینA را تامین می‌کند.
هندوانه از لحاظ ویتامین‌های گروه B نیز که برای تولید انرژی لازم هستند، غنی است و منبع خوبی از ویتامین هایB۱، B۶، B۵ (اسید پانتوتنیک)، بیوتین (یک نوع ویتامینB) و نیز منیزیوم، پتاسیم و فیبر غذایی است. پس می‌توان گفت که دارای ارزش غذایی بالایی است.
هندوانه دارای آب فراوان و انرژی کمی است در نتیجه نسبت به سایر میوه‌ها، مواد مغذی بیشتری در هر کالری دارد که نشان دهنده اثرات مفید آن در بهبود سلامتی بدن است.

لیکوپن آنتی اکسیدان قوی است که در گوجه فرنگی بخصوص محصولات پخته آن، هندوانه و انبه به مقدار فراوان وجود دارد و جذب آن از محصولات پخته گوجه فرنگی مثل سس و رب گوجه فرنگی که مقدار کمی روغن مثل روغن زیتون داشته باشند، به خوبی صورت می‌گیرد.
مطالعات زیادی در مورد لیکوپن و اثرات ضد سرطانی آن انجام شده است و نشان داده بر خلاف سایر رنگدانه‌های غذاهای گیاهی که فقط در حیوانات موثر بوده‌اند، لیکوپن در مطالعات انسانی هم دارای اثرات ضد سرطانی می‌باشد

 



تاريخ : پنجشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩۱ | ٢:٤٦ ‎ق.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

   زردآلــــــو

 در یک مطالعه انجام شده در یکی از روستاهای پاکستان که حدود ۱۵ هزار نفر سکنه دارد، مشخص شد که مردم این منطقه بسیار سالم هستند و نسبت به شهرنشین ها عمر طولانی تری دارند. اگرچه هوای پاک نقش مهمی در حفظ سلامت دارد اما بررسی انجام شده، نشان می دهد که یکی از دلایل سلامت اهالی این روستا، مصرف زردآلو است زیرا زردآلو نسبت به میوه های دیگر حاوی ۱۰ برابر منیزیم بیشتری است. در این مطلب به نقل از سایت «ehow» به ذکر چند خاصیت این میوه می پردازیم که خواندن آن مفید است.

تنها ۱۰۰ گرم زردآلوی تازه همانند ۲۵۰ گرم جگر تازه روی جریان خون تأثیرگذار است.بنابراینبرای بیماران کم خون مفید است.
برای تسکین دردهای گوارشی دم کرده زردآلو مصرف کنید.ویتامین
A موجود در زردآلو، بینایی را تقویت می کند.
 علایم اسیدیته معده، قولنج و نفخ را از بین می برد.
فیبر موجود در آن علاوه بر مفید بودن برای سیستم گوارشی، کلسترول مضر را نیز از بدن دفع می کند.
 ماده معدنی موجود در زردآلو، مانع از بروز بیماری هایی مانند ذات الریه، آسم، برونشیت، کم خونی و... می شود.
لیکوپن موجود در این میوه، از بدن در برابر سرطان محافظت می کند.
سنگ کیسه صفرا را دفع می کند و کرم های روده ای را نیز از بین می برد.  آب زردآلو تب بدن را پایین می آورد.




تاريخ : پنجشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩۱ | ٢:٤٠ ‎ق.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

جواب بحث گروهی کتاب حرفه وفن سال سوم راهنمایی


بحث گروهی صفحه ۶

پرندگان از زمان خلقت تا کنون لانه های خود را به همان شکل ساده واولیه می سازند اما انسان به طوردائم در روش ساخت مسکن تغییراتی داده است به نظر شما انسان چگونه این تغییرات را به وجود آوردهاست ؟انسان در اثر مطالعه - تحقیق - جستجو وپژوهش توانسته است مشکلات خود را حل کند وبا خلاقیتوابتکار هر روز نسبت به روز پیش پیشرفت می کند وترقی ورشد پیدا می کند



ادامه مطلب
تاريخ : سه‌شنبه ۱٤ شهریور ۱۳٩۱ | ٦:٢٩ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

جواب فکرکنیدهای کتاب حرفه وفن سال سوم راهنمایی

 

فکرکنید صفحه ۲

چگونه می توانیم از توانایی ها وقابلیت های مغز خود بیش تر استفاده کنیم؟

با فکر کردن - تحقیق - جستجو - مطالعه کردن - کاوش


فکرکنید صفحه ۱۲

برای ساخت وتولید اسباب بازی ها از مواد مختلف با رنگ های متنوع استفاده می شود اگر درتهیه مواد وتولید آنها به اصول مختلف ازجمله بهداشت توجه نشود چه خطراتی ممکن است کودکان را تهدید کند؟

باعث مسمومیت وبیماری کودکان می شود چون ممکن است کودکان این اسباب بازی ها را در داخلدهان قرار دهند واین مواد باعث بیماری شود ویا اگر این اسباب بازی ها از اجزای کوچکی ساخته

شده باشند باعث خفگی می شود



ادامه مطلب
تاريخ : سه‌شنبه ۱٤ شهریور ۱۳٩۱ | ٦:۱۳ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()
  • قالب وبلاگ | دنياي اس ام اس