رایت کردن اطلاعات بر روی یک CD یا DVD (یا همان Burn یک CD) یکی از اولین مهارت‌هایی است که در کار با کامپیوتر باید بدانید چون به هر حال، نیاز پیدا می‌کنید که اطلاعات را از کامپیوترتان به جای دیگری منتقل کنید. مثلاً ممکن است بخواهید تکالیف دانشگاهی خود را به استاد تحویل دهید و ...

برای رایت کردن اطلاعات روی دیسک، نرم افزارهای مختلفی وجود دارد مثل Nero ، Alcohol و ... اما جالب است بدانید که خود ویندوز این امکان را فراهم کرده است که بدون نیاز به هر نرم‌افزاری، اطلاعاتتان را بر روی دیسک‌ها رایت کنید.

این امکان هم در ویندوز XP و هم در ویستا وجود دارد.

مراحل کار، بسیار بسیار ساده است:

1- ابتدا یک CD یا DVD خام داخل درایو رایتر خود قرار دهید.
2- به مسیری بروید که فایل مورد نظرتان قرار دارد. مثلاً می‌خواهید فایل homework.doc را که داخل درایو F است روی سی.دی رایت کنید. پس به درایو F بروید.
3- روی فایل مورد نظرتان کلیک راست کنید و Copy را انتخاب کنید.
4- از داخل My Computer روی درایو رایتر خود دابل کلیک کنید تا وارد درایو رایتر شوید. (اگر ابتدا نامی برای سی‌دی درخواست کرد، یک نام مرتبط با اطلاعاتتان درج کنید و Next را کلیک کنید)
5- در فضایی خالی از محیط درایو، کلیک راست کنید و گزینه Paste را انتخاب کنید. خواهید دید که یک کپی کم‌رنگ از اطلاعات در درایو رایتر دیده می‌شود و آماده رایت روی دیسک است. (هنوز چیزی روی دیسک رایت نشده. فکر نکنید کار تمام شده، دیسک را دربیاورید و بروید، بعد ببینید هیچی داخلش نیست!!!)
6- تمام فایل‌ها و اطلاعاتی که نیاز دارید را به همین طریق روی درایو رایتر خود کپی کنید. اگر بعضی‌ها نیاز به حذف داشتند، به سادگی انتخابشان کنید و کلید Delete را بزنید.
7- در نهایت، در پانل سمت چپ، روی گزینه Write these file on Disc یا در ویستا، دکمه Burn to Disc را کلیک کنید.

8- یک پنجره باز می‌شود و از شما می‌خواهد یک نام برای سی‌دی‌ای که قرار است رایت شود انتخاب کنید. این کار را انجام دهید و Nextهای متوالی را انتخاب کنید تا اطلاعاتتان روی دیسک رایت شود. اگر از گزینه‌ها سر در نمی‌آورید، فقط Next کنید، کار خاصی لازم نیست انجام دهید.

همین! بعد از چند لحظه اطلاعاتتان روی دیسک رایت شده است و آماده تحویل است.



تاريخ : دوشنبه ۳۱ تیر ۱۳٩٢ | ۱٠:٥٧ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

با استفاده از این ترفند می توانید بدون نیاز به کیبورد متصل به رایانه تان و تنها از طریق موس و استفاده از ویندوز XP به راحتی تایپ نمایید. این ابزار موجود در ویندوز XP ، در اصل یک کیبورد مجازی را برای شما فراهم خواهد آورد.

برای این کار کافی است از Start به Run کلیک کنید.

سپس بعد از باز شدن پنجره Run ذستور OSk را تایپ کرده وبر روی گزینه Ok کلیک کنید.

حالا می بینید که یک صفحه کلید برای شما باز شده است.

حالامی توانید با استفاده از موس در محیط متنی تایپ کنید. بدون نیاز به صفحه کلید.

برای تغییر دکمه ها هم به زبان دیگر مثل فارسی می توانید از کلیدهای ترکیبی Alt + Shift استفاده نمایید.

یک راه دیگر هم هست اونم اینه :

بروی گزینه Start سپس All Programs بعدش Accessories سپس بروی گزینه Accessibility حالا بروی گزینه   On-Screen keyboard  کلیک کنید.



تاريخ : دوشنبه ۳۱ تیر ۱۳٩٢ | ۱٠:٥٢ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

تابه حال مزرعه ی آناناس دیده بودید؟



تاريخ : شنبه ٢٩ تیر ۱۳٩٢ | ٩:٠۳ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

نرم افزار آموزشی جالب کمپوزیت هاوفرآورده های چوب - برای دانلودکلیک کنید



تاريخ : چهارشنبه ٢٦ تیر ۱۳٩٢ | ٩:٤٢ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

حتما" می دانید که نوشیدن آب برای سلامتی بسیار اهمیت دارد . آب مواد مغذی را به تمام بدن ما می رساند ، سموم را از ارگانها خارج می کند و رطوبت مورد نیاز برخی از قسمتهای بدن مثل بینی و گلو را تامین می کند. در کل نوشیدن آب ولرم و سرد هر دو مفیدند اما بهتر است در هنگام مصرف آنها چند نکته را در نظر بگیرید.

آب گرم و سرد هر دو به یک اندازه رطوبت مورد نیاز بدن را تامین می کنند و دمای آب روی توانایی بدن برای جذب آن تاثیری ندارد.

بیشتر آدمها ترجیح می دهند آب خنک و یا حتی آب یخ بنوشند و به همین دلیل است که معمولا برای رفع تشنگی و تامین رطوبت بدن آب خنک توصیه می شود.

بهتر است از مصرف آب گرمی که مستقیما" از شیر می آید، پرهیز کنید زیرا معمولا" آب گرم یک شیر نسبت به آب سرد همان شیر آلاینده های بیشتری دارد.

آب گازدار هم به اندازه آب بدون گاز می تواند رطوبت مورد نیاز بدن ما را تامین کند اما بخاطر اثری که روی معده ما می گذارد باعث می شود کمتر احساس تشنگی کنیم.

زمانیکه سرما خوردگی و یا به هر شکلی عفونت تنفسی دارید معمولا" بهتر است آب ولرم مصرف کنید.



تاريخ : چهارشنبه ٢٦ تیر ۱۳٩٢ | ٢:٠۱ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

وقتی وارد بازارهای محلی شهرهای شمالی کشورمان می‌شویم، نخستین چیزی که نظرمان را جلب می‌کند انواع تخم پرندگان محلی همچون تخم‌مرغ، تخم غاز، تخم اردک، تخم بوقلمون و تخم بلدرچین است که با تبحر خاصی روی یکدیگر چیده شده و حتی تماشای آن اشتهای هر فردی را تحریک می‌کند.

شگفت انگیز، اندازه این تخم‌های رنگارنگ است که از یک تخم بلدرچین شروع می‌شود و به تخم شترمرغ که هر کدام آن یک خانواده دهان دار و پرجمعیت را سیر می‌کند و هر عدد آن معادل 20 تخم مرغ است، ختم می‌شود؛ اما پرسش اصلی، تخم کدام پرنده در مقایسه با تخم مرغ ارزش تغذیه ای بیشتری دارد؟

درمان کم خونی, تخم بلدرچین, تخم بوقلمون

تخم مرغ تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
یک عدد تخم مرغ متوسط حاوی 70 کالری انرژی است و در مقایسه با تخم دیگر پرندگان بهترین نوع پروتئین و آنتی اکسیدان را داشته و پروتئین آن با لبنیات، گوشت و حبوبات تا حدودی برابری می‌کند و می‌تواند جایگزین 30 گرم گوشت یا دوسوم لیوان شیر شود. در زرده تخم مـــرغ چربی، کلسترول، آهن، کلسیم، فسفر، روی، ید، اسیدفولیک و ویتامین‌های A، D، E، K و B12 به وفور یافت می‌شود و ارزش تغذیه ای زرده آن بالاتر از سفیده بوده، اما پروتئین، سدیم، پتاسیم و منیزیم سفیده بیشتر از زرده است. سفیده مانع رشد باکتری‌های مضر دستگاه گوارش می‌شود و زرده به دلیل دارا بودن مواد آنتی اکسیدانی خاصیت ضدسرطانی داشته و به دلیل برخی ایمنوگلبولین ها باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن شده و این همان مزیت چشمگیر تخم مرغ و تخم بلدرچین در مقایسه با تخم دیگر پرندگان است.

تخم مرغ حاوی کلسترول بالایی است، اما لیسیتین آن از جذب مقادیر زیاد کلسترول در بدن جلوگیری می‌کند. لازم است بدانید اگر دریافت کلسترول از مواد غذایی مختلف کم شود، بدن خود اقدام به سنتز کلسترول کرده و حتی ممکن است میزان آن بیشتر از قبل شود. تخم مرغ به دلیل میزان پایین اسید اوریک برای مبتلایان به نقرس منعی ندارد و مصرف سه عدد آن در هفته از ریسک ابتلا به آب مروارید می‌کاهد.

 درمان کم خونی, تخم بلدرچین, تخم بوقلمون

تخم غاز، کلسترول بالا
بیشتر شهرنشینان از تخم غاز و اردک به جهت بوی زهمی که دارد گریزانند، اما باید بدانند از تخم مرغ غنی‌تر است. اندازه آن از تخم مرغ و اردک بزرگ‌تر بوده و هر عدد آن معادل دو تخم مرغ است. یک تخم غاز حدود 266 کالری انرژی دارد که 172 کالری آن مربوط به چربی موجود در زرده آن می‌شود و یک عدد تخم بزرگ آن 144 گرم وزن دارد و از نظر آب پز کردن نسبت به تخم مرغ زمان بیشتری نیاز دارد. تخم غاز منبع خوب پروتئین و ویتامین‌های B12، B6، E A، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، آهن، روی، فسفر و منگنز است و در مقایسه با تخم مرغ دارای مقادیر بیشتر کربوهیدرات، چربی و کالری است و از کلسترول خیلی بالاتری برخوردار است به طوری که هر عدد آن حدود 1200 میلی گرم کلسترول دارد و در نتیجه مصرف آن باید محدود شود. لازم است بدانید تخم این پرنده به دلیل غنی بودن از انرژی و مواد مغذی برای افزایش تمایلات جنسی نافع است.

 درمان کم خونی, تخم بلدرچین, تخم بوقلمون

تخم اردک، کم خاصیت تر
اردک دو نوع اهلی و وحشی دارد که در مناطق شمالی کشور بسیار به چشم می‌خورد. تخم اردک وحشی و مرغابی از نظر ارزش تغذیه ای با یکدیگر تفاوتی نداشته و با وجود اندازه‌های متفاوت اندکی از تخم مرغ بزرگ‌تر است. زرده تخم این پرنده غلیظ و دیرهضم بوده و ارزش غذایی آن از تخم مرغ کمتر است. سفیده آن نسبت به تخم مرغ شفاف‌تر است و بوی زهمی دارد و باب میل شهری‌ها نیست. با وجود آن که میزان کلسترول و چربی آن نسبت به تخم مرغ بالاتر است، توصیه می‌شود اگر به شهرهای شمالی سفر کردید حتماً برای تنوع غذایی تعدادی از آن را خریداری کرده و با آن غذاهای مرغانه دار شمالی بپزید.

 درمان کم خونی, تخم بلدرچین, تخم بوقلمون

تخم بلدرچین، خواص چند برابری
جثه بلدرچین را که دیده‌اید. تخم آن هم به همان نسبت فسقلی است. اندازه تخم‌ها کوچک و هر پنج عدد آن معادل یک تخم مرغ است. پوسته آن خالدار بوده و رنگ آن از قهوه ای تیره تا آبی، سبز و سفید متغیر است و وقتی پوسته آن را می‌شکنی دیواره آهکی داخل آن سبز مغز پسته ای به نظر می‌رسد. میزان کلسترول زرده تخم بلدرچین از تخم مرغ معمولی کمتر است و ترکیبات مغذی آن می‌تواند باعث دفع مواد رادیواکتیو، فلزات سنگین ناشی از آلودگی هوا همچون سرب، جیوه و مواد زائد بدن شود.

ویتامین‌های گروه B موجود در آن باعث تنظیم سیستم عصبی و افزایش شادابی و طراوت شده و منیزیم آن سیکل خواب شبانه را منظم می‌کند و روی و فسفر آن باعث افزایش رشد و ضریب هوشی کودکان می‌شود. این ماده غذایی به دلیل دارا بودن ماده شبه کورتون و ضدالتهابی به درمان آسم و بیماری‌هایی همچون آرتریت روماتوئید کمک می‌کند و مواد مغذی آن در درمان کم خونی، کاهش استرس و به خصوص ناتوانی جسمی و جنسی موثر است و مصرف آن بعد از اعمال جراحی به خصوص پس از زایمان بسیار مفید است و موجب بازیابی انرژی از دست رفته دوران نقاهت بیماری می‌شود. منابع مطالعه شده نشان می‌دهد تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ شش برابر ویتامین A، هفت برابر آهن و پنج برابر فسفر دارد و غنی از کلسیم است و به همین علت بمب ویتامین نام گرفته است. برخی تحقیقات این ماده غذایی را عاملی برای افزایش شیر مادر عنوان کرده‌اند.

 درمان کم خونی, تخم بلدرچین, تخم بوقلمون

تخم بوقلمون، مانع پیری
تخم بوقلمون، کمیاب است و این روزها کمتر به چشم می‌خورد. اندکی بزرگ‌تر از تخم مرغ بوده؛ ولی از نظر رنگ، طعم و ارزش تغذیه ای مشابه آن است. پوسته آهکی این تخم سفید و شیری رنگ با خال‌های قهوه ای کم رنگ و وزن هر عدد آن حدود 80 تا 90 گرم است و از ویژگی‌های منحصربه‌فردش آهن قابل جذب آن است که برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن توصیه می‌شود. منیزیم آن از تخم دیگر پرندگان بیشتر بوده و به دلیل غنی بودن از ویتامین E به آن لقب ضد پیری داده‌اند. کلسترول و چربی آن بالا، ولی کمتر از تخم مرغ بوده و بدون ویتامین C و فیبر است.

 درمان کم خونی, تخم بلدرچین, تخم بوقلمون

تخم شترمرغ، سیرکننده 10 نفر
تخم شترمرغ همچون هیبت این پرنده بسیار بزرگ است و می‌تواند ده نفر را سیر کند. هر عدد آن یک تا دو کیلوگرم وزن داشته و حاوی 2000 کالری انرژی و هر کدامش معادل 20 عدد تخم مرغ است. عسلی شدن تخم شترمرغ حدود 45 دقیقه و سفت شدن آن دو برابر این زمان طول می‌کشد. از نظر طعم، میزان چربی و پروتئین مانند تخم مرغ است. تحقیقات نشان داده است میزان کلسترول تخم شترمرغ پایین بوده و حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب غیراشباع است. مقدار ویتامین E، B5 و منگنز آن از تخم مرغ کمتر؛ اما میزان سلنیوم آن که به تولید و تکثیر اسپرم‌های سالم کمک می‌کند، بسیار زیاد است. میزان مس، آهن، روی و کلسیم آن نیز به محتوای خوراک این پرنده بستگی دارد.



تاريخ : شنبه ٢٢ تیر ۱۳٩٢ | ٢:٢٢ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

روزی فرا خواهد رسید که جسم من آنجا زیر ملحفه سفید پاکیزه ای که از چهار طرفش زیر تشک تخت بیمارستان رفته است، قرار می گیرد و آدم هایی که سخت مشغول زنده ها و مرده ها هستند از کنارم می گذرند
آن لحظه فرا خواهد رسید که دکتر بگوید مغز من از کار افتاده است و به هزار علت دانسته و ندانسته زندگیم به پایان رسیده است

در چنین روزی، تلاش نکنید به شکل مصنوعی و با استفاده از دستگاه، زندگیم را به من برگردانید و این را بستر مرگ من ندانید. بگذارید آن را بستر زندگی بنامم. بگذارید جسمم به دیگران کمک کند که به حیات خود ادامه دهند

چشمهایم را به انسانی بدهید که هرگز طلوع آفتاب، چهره یک نوزاد و شکوه عشق را در چشم های یک زن ندیده است

قلبم را به کسی هدیه بدهید که از قلب جز خاطره ی دردهایی پیاپی و آزار دهنده چیزی به یاد ندارد

خونم را به نوجوانی بدهید که او را از تصادف ماشین بیرون کشیده اند و کمکش کنید تا زنده بماند تا نوه هایش را ببیند

کلیه هایم را به کسی بدهید که زندگیش به ماشینی بستگی دارد که هر هفته خون او را تصفیه می کند

استخوان هایم، عضلاتم، تک تک سلول هایم و اعصابم را بردارید و راهی پیدا کنید که آنها را به پاهای یک کودک فلج پیوند بزنید

هر گوشه از مغز مرا بکاوید، سلول هایم را اگر لازم شد، بردارید و بگذارید به رشد خود ادامه دهند تا به کمک آنها پسرک لالی بتواند با صدای دو رگه فریاد بزند و دخترک ناشنوایی زمزمه باران را روی شیشه اتاقش بشنود

آنچه را که از من باقی می ماند بسوزانید و خاکسترم را به دست باد بسپارید، تا گلها بشکفند
اگر قرار است چیزی از وجود مرا دفن کنید بگذارید خطاهایم، ضعفهایم و تعصباتم نسبت به همنوعانم دفن شوند

گناهانم را به شیطان و روحم را به خدا بسپارید و اگر گاهی دوست داشتید یادم کنید

عمل خیری انجام دهید، یا به کسی که نیازمند شماست، کلام محبت آمیزی بگویید

اگر آنچه را که گفتم برایم انجام دهید، همیشه زنده خواهم ماند

 



تاريخ : سه‌شنبه ۱۸ تیر ۱۳٩٢ | ۱:٥٢ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

جدول امتیازهمکاران رشته های مختلف دوره متوسطه اول شهرستان بوکان جهت شرکت درسازماندهی سالتحصیلی 92/93



تاريخ : دوشنبه ۱٧ تیر ۱۳٩٢ | ٢:۱۱ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()



تاريخ : شنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٢ | ٢:۳٤ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

شیوه ی اجرای رتبه بندی معلمان ودستورالعمل های لازم درآموزش وپرورش



تاريخ : جمعه ۱٤ تیر ۱۳٩٢ | ۱:۱٢ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

1- بعد از هر وعده غذایی برای باقی نماندن غذا در دهان و لابه‌لای دندان‌های تان، مسواک بزنید و دهان ‌تان را خوب بشویید.
2- وقتی دندان‌های تان را مسواک می ‌زنید، زبان ‌تان را هم به آرامی مسواک بزنید تا لایه سطحی روی زبان برداشته شود. زبان با هزاران پرز ریز پوشیده شده که می ‌تواند محل تجمع باکتری ‌ها باشد.
3- به‌ طور منظم برای بررسی وضعیت دهان و دندان تان، به دندانپزشک مراجعه کنید تا اگر دندان‌ خراب و پوسیده‌ای دارید که سبب بوی بد دهان‌ تان می‌ شود، ترمیم کنید.
4- برای افزایش ترشح بزاق دهان تان، همیشه از آدامس‌ های بدون قند استفاده کنید.
5- اگر دهان‌ تان زیاد خشک می ‌شود، مایعات فراوانی بنوشید. آب را چند بار در دهان تان بچرخانید تا کاملا غذاهای اضافی از لابه‌لای دندان‌های تان خارج شود.
6- از مصرف دهان‌ شویه‌هایی که حاوی الکل و نعناع هستند خودداری کنید، چون آن ها به جای کمک به خو‌شبویی دهان ‌تان، باعث بدتر شدن بوی آن می ‌شوند.
7- استفاده از سبزیجات و میوه‌ها، مخصوصا کرفس خام و هویج می ‌تواند مانع از شکل‌ گیری پلاک در دهان شود.
8- اگر می‌ خواهید در یک جلسه مهم یا مهمانی شرکت کنید، از خوردن غذاهای حاوی سیر و پیاز خودداری کنید.
9- از نوشیدن قهوه که سبب خشکی دهان می ‌شود، خودداری کنید.
10- سیگار را ترک کنید، زیرا تار و نیکوتین موجود در آن، روی سطح دندان و زبان می‌ ماند و سبب کاهش ترشح بزاق و ایجاد بوی بد دهان می ‌شود.
11- سبزیجات برگ سبز مانند جعفری و کاهو بجوید.
12- می‌ توانید چند عدد قرص نعناع روی زبان یا مسواک ‌تان بگذارید و دهان‌ تان را با آن تمیز کنید تا تنفس شما خوش ‌بو شود.
13- اگر ترکیبی از پراکسیدهیدروژن 50 درصد و 5 درصد آب را در دهان‌ تان بچرخانید، می ‌توانید بسیاری از باکتری ‌هایی را که سبب بوی بد دهان‌ تان می ‌شود، از بین ببرید.



تاريخ : سه‌شنبه ۱۱ تیر ۱۳٩٢ | ٢:٥٥ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

اگر خودرو کسی را امانت گرفتید و موقع بنزین زدن ندانستید که باکش کدوم سمته؟ از روی جهت دستگیره Icon پمپ بنزین که روی داشبورد مقدار بنزین را نشون میده میتونید جهتش رو بفهمید:

اگر دستگیره سمت راست بود باک شما سمت راسته و بر عکس.

هرچند شاید به نظر بیاید که فراموش کردن محل باک بیشتر هنگامی که سوار بر خودوری جدیدی هستید اتفاق می افتد اما هستند کسانی که در خودروی خود نشسته اند و فراموش می کنند که مخزن بنزین در کدام سمت خودرو واقع شده است. البته شاید سوال دیگری که پیش بیاید این باشد که چرا خودرو سازان همانگونه که فرمان خودرو را در جای ثابت طراحی کرده اند چرا در خصوص دریچه مخزن بنزین اینگونه عمل نکرده اند.



تاريخ : سه‌شنبه ۱۱ تیر ۱۳٩٢ | ۱٢:۱٧ ‎ق.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

استفاده از خوراکی های خاصی مانند نوشابه، چیپس و ... باعث می شود دندان ها به مرور ضعیف شده و پس از مدتی از بین بروند. معمولا این خوارکی ها توسط دندانپزشکان توصیه نمی شود.

هر خوراکی که مصرف می کنیم بالاخره باید از عوارضی دندان ها عبور کنند به همین دلیل هر بار باید مراقب دندان ها باشیم تا مبادا دچار مشکلات متعددی شوند. دندانپزشکان همیشه مراقب دندان های خود هستند از این رو می توان از ان ها درس هایی را برای سلامت بهداشت دهان و دندان گرفت. این افراد غالبا از خوردن خوراکی های خاصی امتناع می کنند که در ادامه با هم مرور می کنیم:

** نوشابه: نوشیدنی های گازدار در هر حالتی که باشند برای بدن ضرر دارند. بسیاری از تحقیقات نشان می دهد که نوشابه قابلیت آن را دارد تا دندان ها را ضعیف کرده و با زیاده روی حتی تمامی آن ها خواهد ریخت. عده ای میگویند استفاده از نی باعث عبور نوشابه از بیخ گوش دندان ها می شود و آسیبی به آن نمی رساند که این باوری غلط است. نوشابه با از بین بردن آنزیم های لازم دندان ها را نابود می کنند.

** یخ: شاید به نظر تنها آبی باشد که کمی سفت شده است اما به راحتی می تواند آسیب های جدی به دندان وارد نماید. ابتدا که یخ وارد دهان می شود بسیار سرد است و ریشه دندان حالت خاصی به خود می گیرد.  سپس شما مجبور می شوید یخ را بجوید که باز هم راهی برای نابود شدن دندان ها است. یخ با دمای پایین می تواند باعث شکستگی دندان ها شود.

** اب معدنی: بسیاری فکر می کنند استفاده از آب معدنی به جای شیر اب می تواند باعث سلامت بدن شود اما این نکته در مورد افرادی با دندان های حساس درست نیست. در جریان تصفیه شدن آب های معدنی و به طور کلی آب های املاح دار قسمت اسیدی قوی تری دارند و دندان ها را نابود می کنند. برخی از سوراخ شدن های دندان به علت استفاده از آب معدنی هاست.

** چیپس: بسیار ترد و خوشمزه هستند ولی به همان اندازه که خوش خوراکند می توانند نابود کننده دندان هم باشند. چیپس از دو جهت می تواند برای دندان مضر باشد. ابتدا همه آنها ترد هستند که به هر حال دندان ها را کمی اذیت می کنند. در قسمت دوم آنکه پس از جویدن به تکه های کوچک تبدیل می شوند و لابه لای دندان گیر می کنند این تکه های کوچک بعد از چند ساعت شروع به نابود کردن دندان از ریشه می شوند و اگر زود آن ها را نشویید حتما مشکلات جدی به همراه دارند.

** سرکه: در سالاد و غذاهای مختلف از آن استفاده می کنیم اما توجه نداریک که چقدر راحت می تواند دندان ها را نابود کند. در دهه های اخیر تحقیقاتی صورت گرفته است که نشان می دهد دندان ها به سرکه حساسیت بالایی دارند و باعث سوراخ شدن و شکستن دندان ها می شوند. تا حد امکان استفاده از سرکه را محدود کنید. / مرجع: مشرق



تاريخ : دوشنبه ۱٠ تیر ۱۳٩٢ | ۱٢:٤٦ ‎ق.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

افرادی که خط نامرتب دارند: احتمالا در زندگی بسیار فعال بوده و به همین دلیل برایشان مشکل است که بتوانند ثابت و بی تحرک بمانند وبرخی از کارهایشان حساب شده و سنجیده نیست و به همین دلیل گاهی اوقات برای دوستان و افراد خانواده غیر قابل پیش بینی هستند، آزادی شخصی برای آنان مهم و اهمیت زیادی به استقلال خواهی می دهند و ممکن است گاهی خیلی احساساتی رفتار کنند.

افرادی که خط مرتب و خوانانی دارند: می توان اینگونه برداشت نمود که آنها خودشان را بسیار کنترل می کنند و علاقه مند نیستند که به راحتی شخصیت خود را نشان دهند و حتی گاهی اوقات برایشان مشکل است که احساساتشان را بروز دهند و آنرا سرکوب نمایند.

افرادی که خیلی پررنگ می نویسند و قلم را زیاد فشار می دهند: احتمالا علاقه زیادی به مخالفت کردن با دیگران دارد چرا که احساس قدرت و اعتماد به نفس زیادی می نماید و علاقه مند به نفوذ بر روی دیگران دارد و به همین خاطر شخصیت افراد را درست درک نمی کند.

افرادی که خیلی کمرنگ می نویسند: احتمال این که فردی حساس و دلسوز باشند بسیار زیاد است و موفقیت دیگران راحتی بیش از خودشان درک می نمایند و این امکان نیز وجود دارد که قادر به اثبات حرف خودشان نباشند و خیلی راحت عقب نشینی می کنند.

افرادی که خیلی کند و آهسته می نویسند: به سرعت قادر به نشان دادن عکس العمل نیستند این افراد احتمالا به زمان بیشتری برای ابراز عقیده خود نیاز مندند و در برابر احساساتشان هم کند هستند و اغلب علاقه مند ند که هیچ تصمیمی نگیرند.تا اینکه تصمیم غلط بگیرند.

افرادی که خط تند و شتابزده ای دارند: احتمالا افرادی که کم حوصله هستند و از اتلاف وقت خسته می شوند و از نظر خلق و خو بسیار لحظه ای هستند، سریع درک می کنند در نشان دادن رفتار و احساساتشان چندان پایدار نیستند و اغلب به دلیل شتابزدگی در تصمیم گیری دچار لغزش و خطا شده و از این که در آرامش به حرف های دوستانشان گوش کنند خسته می شوند.

افرادی که دست خط ساده ای دارند وخیلی ابتدایی می نویسند.در روابط با دیگران ترجیحا واقع گرا و با تدبیر هستند و نمی توانند قبول نمایند که گاهی باید با دیگران کنار آمد و به آنها توجه شود و اطرافیان به ندرت از آنچه در درونشان می گذرد آگاهی می یابند.

افرادی که خطی زیبا و پررنگ و لعابی دارند: این امکان وجود دارد که گاهی به شدت رسمی برخورد کرده و خیلی مفصل و با علاقه درباره ی مسایل دلخواهشان حرف بزنند اما این احتمال نیز وجود دارد که درخواسته ها و تمایلات پر توقع و رؤیایی باشند.

اگر شما خود را دارای خط ریز و کوچک می بینید، احتمالا شما توانایی های خود را دست کم می گیرید و خودتان را از آن چه واقعا هستید کمتر ارزیابی می نمائید و ممکن است گاهی تنگ نظر و خرده گیر باشید.

اما اگر درشت می نویسید : این احتمال وجود دارد که خودتان را زیادی بزرگ و مهم جلوه داده و گاهی بسیار با اعتماد به نفس و از موضع قدرت رفتار می کنید.

فردی که خط شکسته ای دارد و حروف را زاویه دار و شکسته می نویسد.فردی بسیار با اراده می باشد ودر کارهایش حد و بسط را قبول ندارد و به همین علت اهل سازش و مصالحه نیست و اغلب به همین دلیل که تمایلی به حد وسط ندارد از دیگران خسته شده و تصمیمی نمی گیرد زیرا علاقه مند به انتخاب راه اشتباه نیست.

فردی که دست خط ملایم و کشیده ای دارد.آدمی چند بعدی است و می تواند مشکلاتش را از زوایای مختلف بررسی و درک نماید، تنوع برایش مهم بوده گاهی احساس او بر این است که استعدادهای زیادی دارد و نمی تواند هیچ کدام را به درستی شکوفا کند. ممکن است فردی زود رنج باشد و به ندرت علیه برداشت ها و انتقادات دیگران از خود دفاع کند.

اگر کلمات را درهم و فشرده می نویسید: احتمالا شما فرد راحتی نیستید و در جمع خودتان را کناری می کشید و می خواهید کنترل خود را از دست ندهید از بر قراری رابطه با دیگران خوشتان نمی آید و گاهی دوست ندارید خود را فردی خوش فکر نشان دهید اغلب بعد از دیگران ابراز عقیده کرده و نظر خود را می گویید و این به این علت است که کمی محتاط هستید.

فردی که کلمات را با فاصله و باز می نویسد: خیلی راحت با دیگران رابطه برقرار کرده و ساده و بی تکلف و مستقیما به دیگران نزدیک می شوید گاهی به راحتی از کوره در می رود و با این کار ممکن است به حریم شخصی دیگران تجاوز کند. و این به علت آنست که او ارزشی به خودداری و کنترل خود نمی دهد اما انسانی کوشا و با طراوت است که سریع تصمیم گرفته وبا کارهای خود به دیگران خدمت می کند.



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه ٧ تیر ۱۳٩٢ | ۱:۱٩ ‎ق.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

1- تمیز کردن سینک: سینک ظرفشویی یکی از آلوده‌ترین قسمت‌های خانه است. آبلیمو و نمک را مخلوط و به صورت خمیر تقریبا سفت درآورید. آن را آرام روی سینک برنجی، مسی یا ‌استیل و شیرآلات بمالید سپس آبکشی کنید. این ترکیب لکه‌های زنگ را نیز از بین می‌برد.
   
۲- از بین‌بردن بوی بد سینک: بوی غذا روی خروجی سینک مدت طولانی باقی می‌ماند و باعث به وجود آمدن بوی نامطبوع در آشپزخانه می‌شود. انتشار بوی پیاز و تن شب قبل و نشستن آن روی پارچه‌ها و وسایل تبدیل به یک معضل می‌شود. استفاده از اسپری‌های خوشبوکننده نیز چاره کار نیست. برای از بین بردن این بو، لیمو را برش زده، داخل سینک بیندازید (پوست لیمو و پرتقال نیز همین کار را انجام می‌دهند).
   
۳- حذف رسوبات آهک: آهک موجود در آب، رسوباتی از خود بر جا می‌گذارد که اگر تمیز نشود به مرور زمان باعث انسداد لوله‌های فاضلاب می‌شود. برای جلوگیری از این مسئله، یک عدد آبلیمو را داخل سینک فشار دهید. بگذارید مدتی به همین حالت باقی بماند. سپس شیر آب را باز کنید.
   
۴- تمیزکردن ماشین ظرفشویی: هر چند وقت یک بار لازم است ماشین ظرفشویی، این وسیله رفاهی، را تمیز کنید. بقایای غذای خشک شده یا مواد شوینده را با مالیدن یک تکه لیمو از بدنه فلزی این وسیله پاک کنید. سپس با یک پارچه مرطوب و بعد با یک پارچه خشک و تمیز آن را پاک کنید. از آب خیلی داغ برای پاک کردن تکه‌های غذا استفاده کنید.
 
۵- تمیز کردن شعله‌پخش‌کن گاز: تمیز کردن شعله‌پخش‌کن گاز زمانی که خمیر کیک و روغن سیب‌زمینی سرخ شده و مواد غذایی مختلف روی آن جمع شده باشد، کار سختی است. آب لیمو، آب و جوش‌شیرین را به صورت خمیر درآورید. آن را روی مواد سر رفته بریزید. ۱۵ دقیقه صبر کنید. با آب و اسفنج آن را تمیز کنید.
 
۶- تمیز کردن پنجره‌ها: زمانی که جای انگشت، دوده و تارعنکبوت روی قاب پنجره‌ها را می‌گیرد، زیبا نخواهند بود. از طرفی شیشه‌ها هیچ وقت تمیز باقی نمی‌مانند. بخصوص پنجره آشپزخانه که در معرض روغن قرار دارد. برای پاک کردن آن‌ها از ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو، ½ پیمانه سرکه سفید و ¼ پیمانه آب گرم استفاده کنید.
 
تمیز کردن صحیح وسایلی مانند تخته گوشت از انتشار بوی نامطبوع جلوگیری می‌کند. بعد از شستن تخته، روی آن مقداری آبلیمو بمالید تا از بوی سیر و پیاز و ماهی خلاص شوید
 
۷- از بین بردن بوی نامطبوع: بوی غذای آشپزخانه به پرده‌ها، رومیزی و پارچه‌ها و دستمال‌ها سرایت می‌کند. پارچه‌ها، بوی خوب یا بد را مانند آهن‌ربا جذب می‌کنند. اما بوی بد مدت بیشتری باقی می‌ماند. خوشبختانه آبلیمو و چند نوع ادویه بوی بد آشپزخانه را از بین می‌برند. ظرف کوچکی را از آب پر کنید. چند تکه پوست لیمو و حدود ۱ قاشق چای‌خوری میخک و برگ رزماری داخل آن بیندازید. بگذارید آب به جوش آید تا بوی خوش را در کل اتاق‌های خانه استشمام کنید.
 
۸- خوشبو کردن هوای آشپزخانه: آشپزخانه محیطی است که بوی مواد مختلف در فواصل مختلف از آن استشمام می‌شود. در عین حال پررفت‌وآمدترین و شلوغ‌ترین قسمت‌های یک خانه است. خیلیها ترجیح می‌دهند بیشتر کارهای خود را در آشپزخانه انجام دهند. برای از بین بردن تداخل بوها و استشمام بوی مطبوع، فر را تا ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک لیموی درسته را روی سینی فر بگذارید. در فر را کمی باز بگذارید. صبر کنید تا لیمو حدود ۱۵ دقیقه آرام بپزد. فر را خاموش کنید. بگذارید لیمو سرد شود سپس آن را خارج کنید.
   
۹- جلوگیری از پخش بوی نامطبوع: کاری، سس اسپاگتی و ماهی تنها زمان خوردن بوی خوبی دارند اما آخر شب یا صبح روز بعد بوی مانده آن‌ها ناراحت‌کننده است. ظروف مربوط به این غذاها را سریع بشویید. تمیز کردن صحیح وسایلی مانند تخته گوشت از انتشار بوی نامطبوع جلوگیری می‌کند. بعد از شستن تخته، روی آن مقداری آبلیمو بمالید تا از بوی سیر و پیاز و ماهی خلاص شوید.
   
۱۰- ایجاد بوی تازه در دستگاه بخور: دستگاه بخور برای افزایش رطوبت و کاهش غبار به کار می‌روند و بخار اوکالیپتوس آن‌ در تازگی هوا و کاهش سرفه افراد بیمار موثر است اما در بعضی از مدل‌ها به دلیل گرمای بیش از حد دستگاه و راکد ماندن آب داخل آن بوی نامطبوع و کپک مانندی ایجاد می‌شود. برای رفع این مسئله، ۴ قاشق چایخوری آبلیمو را به آب دستگاه اضافه کنید.

 



تاريخ : جمعه ٧ تیر ۱۳٩٢ | ۱:۱۱ ‎ق.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

تحقیقات نشان می دهد که گیاهان از توانایی انجام ریاضی برخوردارند که به آنها کمک می کند ذخایر غذایی خود را در هنگام شب تنظیم کنند. دانشمندان بریتانیایی از کشف انجام چنین محاسبات پیچیده ای در زیست شناسی ابراز شگفتی کرده اند.

جان اینس از محققان این پروژه که نتایج آن در مجله لایف منتشر شده اظهار داشت: مدلهای ریاضیاتی نشان می دهد که حجم نشاسته مصرفی طی شب با تقسیم در فرآیندی که دربرگیرنده مواد شیمیایی برگ است محاسبه می شود.

پرندگان از روشهای مشابهی برای حفظ سطح چربی در طول مهاجرت استفاده می کنند.

دانشمندان با مطالعه گیاه آرابیدوپسیس از خانواده شب بویان که به عنوان گیاه مدل برای این آزمایشگاه درنظر گرفته می شود، به چنین نتایجی دست یافته اند.

در طول شب که گیاه نمی تواند انرژی را از نور خورشید گرفته تا دی اکسید کربن را به قند و نشاسته تبدیل کند باید ذخایر نشاسته خود را تنظیم کرده تا اطمینان حاصل کند که این منابع تا طلوع خورشید باقی می ماند.

آزمایشهای انجام شده توسط دانشمندان در مرکز جان اینس، نورویچ نشان می دهد که گیاهان مصرف نشاسته خود را بسیار با دقت تنظیم می کنند، گیاه باید به عنوان یک بخش محاسباتی یک محاسبه ریاضی انجام دهد تا مصرف نشاسته خود را به صبح برساند.

آلیسون اسمیت رئیس این گروه تحقیقاتی گفت: در حقیقت گیاهان این ریاضیات را به یک روش ساده شیمیایی انجام می دهند اما صرف انجام دادن این محاسبات ریاضی ما را شگفت زده کرده است.

وی افزود: این محاسبات پایین تر از سطح متوسطه است اما مسئله مهم انجام این محاسبات ریاضی توسط گیاهان است.

در طول شب مکانیسمهای داخل برگ اندازه ذخیره نشاسته را می سنجد، اطلاعات درباره زمان از ساخت داخلی گیاه که شبیه ساعت بدنی انسان است گرفته می شود.

 



تاريخ : جمعه ٧ تیر ۱۳٩٢ | ۱٢:٤٥ ‎ق.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

قطعی برق، هنگ‌کردن سیستم‌عامل، خاموش‌شدن یا راه‌اندازی مجدد رایانه بر اثر شیطنت کودکان و... از جمله عواملی است که می‌تواند نتیجه ساعت‌ها کار و زحمت شما در ایجاد یا ویرایش یک فایل متنی را هدر دهد. اگر مشغول ‌کار روی یک فایل متنی باشید و یکی از این اتفاقات رخ دهد و نتیجه کار خود را ذخیره نکرده باشید، ‌باید کل مراحل را از ابتدا به انجام برسانید و در این شرایط است که بسیاری از کاربران به فکر چاره می‌افتند!
باتوجه به بروز این مشکل برای کاربران و رایج بودن آن، مجموعه نرم‌افزاری آفیس قابلیتی را در خود جای داده است که به کمک آن در بازه‌های زمانی از پیش تعیین‌شده فایل شما به‌صورت خودکار روی هارد‌دیسک ذخیره می‌شود و در صورت بروز این شرایط می‌توانید فایل ذخیره‌شده را بازیابی کنید. این فایل باتوجه به بازه زمانی که مشخص شده قادر است اطلاعات یک دقیقه پیش را نیز برای شما بازیابی کند، اما مدت زمان این بازیابی ‌باید از جانب شما تعیین شود که به‌طور پیش‌فرض نیز این مدت زمان روی پنج دقیقه تنظیم شده است.
اگر از کاربران حرفه‌ای باشید و در مدت زمان پنج دقیقه بتوانید تغییرات زیادی را روی فایل‌های خود ایجاد کنید، مطمئنا تمایل دارید که این بازه زمانی را کمتر کنید تا اطلاعات بازیابی شده از آن در شرایط ذکر شده به آخرین ویرایش شما نزدیک باشد! همچنین در صورتی‌که کاربر مبتدی هستید و در مدت زمان کوتاه نمی‌توانید تغییرات زیادی را روی فایل‌های خود ایجاد کنید و تمایل دارید منابع سیستم صرف ذخیره‌سازی خودکار در بازه‌های زمانی پنج‌دقیقه نشود، می‌توانید این مدت را افزایش دهید که در هر دو حالت،
روش انجام کار عبارتست از:
1ـ نرم‌افزار Word 2013 را اجرا و از بالاـ سمت چپ روی گزینه FILE کلیک کنید.
2ـ از بنر به‌نمایش درآمده در سمت چپ گزینه Options را انتخاب کنید.
3ـ از گزینه‌های به‌نمایش درآمده در ستون سمت چپ گزینه Save را برگزینید.
4ـ بخش Save documents را پیدا کرده و بازه زمانی مشخص شده در مقابل عبارت Save AutoRecover information every را به عدد دلخواه خود تغییر دهید (توجه داشته باشید که واحد اندازه‌گیری در این بخش دقیقه است و هرچه عدد انتخابی کوچک‌تر باشد عملیات ذخیره‌سازی بیشتری صورت می‌گیرد)
5ـ در نهایت با کلیک روی گزینه OK تغییرات را ذخیره کرده و با خیال راحت به استفاده از نرم‌افزار موردنظر خود بپردازید.
توجه: به‌کارگیری این روش در دیگر نرم‌افزارهای مجموعه آفیس 2010و 2007 نیز با کمی تغییر قابل استفاده است.



تاريخ : سه‌شنبه ٤ تیر ۱۳٩٢ | ۱:٤۱ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()

آیا می‌دانستید، می‌توانید، جنسیت فلفل دلمه‌ای را تنها با یک نگاه به آن، هنگام خرید و یا در منزل تشخیص دهید؟ من که نمی‌دانستم! اما این روش بسیار ساده است

تنها کافی است هر کدام را که انتخاب کرده‌اید را وارونه کنید. فلفل دلمه‌ای که چهار تا برجستگی یا پایه در زیر داشته باشد، جنسیت ماده و اگر سه برجستگی یا سه پایه داشته باشد، جنسیتش مذکر است.

کاربرد این مسئله در آشپزی بسیار اهمیت دارد. چرا که فلفل‌های ماده یا فلفل‌هایی که دارای 4 برجستگی هستند، پر دانه، بزرگ و شیرین هستند. آنها بیشتر برای مصرف خوراکی به صورت خام و سالادی مناسب هستند.

اما، فلفل‌ دلمه‌ که دارای سه برجستگی و مذکر هستند؛ کم دانه، کوچک و تند هستند. از آنها بیشتر برای آشپزی استفاده می‌شود.

بنابراین، این بار که برای خرید می‌روید به این نکته توجه کنید و نسبت به نوع مصرف خود، آنها را انتخاب کنید.

نکته بسیار جالب در باره این خبر این است که این خبر کوتاه در محافل اینترنتی بسیار بحث داغی را به پا کرده است. بحث‌های داغ و نظرات تند متخصصان، گیاه‌شناسان، کارشناسان تغذیه، حتی سر آشپز‌ها و آشپز‌ها، صفحه‌های وب و وبلاگ آنها را پوشش داده است.

در مورد، تشخیص جنسیت فلفل دلمه‌ای به این روش،آنها نظرات کارشناسانه متفاوتی ارائه داده‌اند.

تعدادی از آنها این مطلب را تایید و تعدادی دیگر آن را دقیق ندانسته‌ و رد کرده‌اند. از نظر بعضی از گیاهشناسان فلفل دلمه‌ای دو جنسیتی است. یعنی هم ماده و هم مذکر است و نمی‌توان آنها را از هم جدا کرد و تنها یک جنسیت دانست.

سر‌آشپز‌ها و آشپز‌ها هم به نوبه خود معتقدند طعم و مزه فلفل دلمه‌‌ها بسته به نوع و منطقه‌ای که در آن پرورش یافته است دارد نه به پایه‌ها و جنسیت آنها ... و تنها از راه چشیدن می‌توان به شیرین و تند بودن آن پی برد.

بعضی دیگر از آنها گفته اند؛ سخت نگیرید! هر جور که دلتان می‌خواهد فلفل دلمه‌ای را انتخاب و مصرف کنید. چرا که همه نوع فلفل دلمه مقوی، سرشار از ویتامین که برای بدن مفید بوده و بسیار خوشمزه است.



تاريخ : یکشنبه ٢ تیر ۱۳٩٢ | ٤:٢٤ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()
  • قالب وبلاگ | دنياي اس ام اس