آنها را در یخچال با دمای 4 درجه سانتی‌گراد و درون بسته‌بندی در‌پوش‌دار یا ظروف دربسته بگذارید.
پوسته تخم‌مرغ خام نباید شسته شود زیرا راه ورود میکروب از طریق منافذ موجود روی پوسته باز می‌شود و آلودگی به داخل آن راه می‌یابد اما خیلی اوقات اتفاق می‌افتد که پوسته آن به خون یا مدفوع مرغ آغشته است، بهتر است آن را بشویید و سریع مصرف کنید.
توجه داشته باشید که هیچ‌گاه تخم‌مرغ را در مجاورت غذاهایی با بو و طعم تند مانند سیر، پیاز، پنیر و گوشت قرار ندهید چون به راحتی بوی مواد مختلف موجود در یخچال را از راه منافذ پوست خود جذب می‌کند.
بعد از ورود به منزل اگر تخم‌مرغی شکست یا ترک برداشت، نگران نباشید محتویات آن را در یک ظرف تمیز دردار ریخته و در یخچال قرار دهید و در اسرع وقت استفاده کنید.



ادامه مطلب
تاريخ : پنجشنبه ٢۳ بهمن ۱۳٩۳ | ٢:٥٢ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()
  • قالب وبلاگ | دنياي اس ام اس