کرفس خواص زیادی دارد که مهم‌ترین آن کمک به تعدیل فشار خون و جلوگیری از بیماری‌های قلبی و گوارشی است. کافی است هفته‌ای ۲ لیوان آب کرفس بخورید.برگ کرفس حاوی مقدار زیادی ویتامین A (بتاکاروتن) است و ساقه کرفس هم منبع ویتامین‌های B6 ,B2 ،B1، ویتامین C و همچنین پتاسیم، اسید فولیک، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، سدیم و چند نوع از اسیدهای آمینه ضروری است. خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی در سفره ایرانی است که ترکیب گوشت، ‌سبزی و کرفس تامین کننده بسیاری از نیازهای غذایی بدن خواهد بود به شرط آنکه کرفس به مدت طولانی سرخ یا پخته نشود تا خاصیت غذایی آن حفظ شود.کرفس می‌تواند مکمل خوبی برای زیبایی پوست و مو باشد و نوشیدن یک لیوان آب کرفس فقط دو یا سه روز در هفته نه تنها به سلامتی قلب و دستگاه گوارش کمک می‌کند بلکه معمولا افرادی که خوردن کرفس یا آب این ماده را در دستور غذایی دارند پوست شاداب و جوان‌تری نسبت به بقیه دارند.

ویتامین C و انواع ویتامین‌های B موجود در آب کرفس برای از بین بردن جوش‌های بدن مفید است و از تجمع چربی زیر پوست جلوگیری می‌کند.افرادی که ناخنی شکننده دارند با خوردن آب کرفس و کلسیم موجود می‌توانند به این مشکل پایان دهند و به مرور رشد و ترمیم مو و ناخن‌ها بهبود خواهد یافت.

تحقیقات نشان داده مصرف روزانه آب کرفس به مدت یک هفته، تاثیر فوق‌ العاده‌‌ای روی پایین آوردن فشارخون خواهد داشت و اگر افراد به طور مداوم آب کرفس بخورند فشار خون در حد طبیعی باقی می‌ماند و بیشتر از آن کاهش نمی‌یابد که خود یکی از شگفتی‌های طبیعت این سبزی است.



تاريخ : پنجشنبه ٩ خرداد ۱۳٩٢ | ۳:۳٩ ‎ب.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()
  • قالب وبلاگ | دنياي اس ام اس