زردآلــــــو

 در یک مطالعه انجام شده در یکی از روستاهای پاکستان که حدود ۱۵ هزار نفر سکنه دارد، مشخص شد که مردم این منطقه بسیار سالم هستند و نسبت به شهرنشین ها عمر طولانی تری دارند. اگرچه هوای پاک نقش مهمی در حفظ سلامت دارد اما بررسی انجام شده، نشان می دهد که یکی از دلایل سلامت اهالی این روستا، مصرف زردآلو است زیرا زردآلو نسبت به میوه های دیگر حاوی ۱۰ برابر منیزیم بیشتری است. در این مطلب به نقل از سایت «ehow» به ذکر چند خاصیت این میوه می پردازیم که خواندن آن مفید است.

تنها ۱۰۰ گرم زردآلوی تازه همانند ۲۵۰ گرم جگر تازه روی جریان خون تأثیرگذار است.بنابراینبرای بیماران کم خون مفید است.
برای تسکین دردهای گوارشی دم کرده زردآلو مصرف کنید.ویتامین
A موجود در زردآلو، بینایی را تقویت می کند.
 علایم اسیدیته معده، قولنج و نفخ را از بین می برد.
فیبر موجود در آن علاوه بر مفید بودن برای سیستم گوارشی، کلسترول مضر را نیز از بدن دفع می کند.
 ماده معدنی موجود در زردآلو، مانع از بروز بیماری هایی مانند ذات الریه، آسم، برونشیت، کم خونی و... می شود.
لیکوپن موجود در این میوه، از بدن در برابر سرطان محافظت می کند.
سنگ کیسه صفرا را دفع می کند و کرم های روده ای را نیز از بین می برد.  آب زردآلو تب بدن را پایین می آورد.




تاريخ : پنجشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩۱ | ٢:٤٠ ‎ق.ظ | نويسنده : محمــــــدصــدیق یوسفــی | نظرات ()
  • قالب وبلاگ | دنياي اس ام اس