چند اصل مهم در نگهداری تخم مرغ

چندنکته ساده در مصرف تخم‌مرغ
زمانی که چند تخم‌مرغ برای درست کردن یک غذا نیاز دارید، آنها را در یک کاسه جدا بشکنید و وقتی مطمئن شدید همه آنها سالم هستند آنها را به بقیه مواد اضافه کنید.
خیلی وقت‌ها پیش می‌آید که پوست تخم‌مرغ آبپز شده موقع کندن خوب جدا نمی‌شود و به سفیده می‌چسبد. یک راه حل ساده این است که پیش از پوست کندن، تخم‌مرغ را در آب سرد قرار بدهید.
برای پختن تخم‌مرغی که پوسته آن ترک دارد، کافی است محل ترک را با لیمو ترش مالش بدهید. بعد آن‌را در آب گرمی که جوش نیامده قرار دهید پس از 3 دقیقه جوشیدن، می‌بینید که تخم‌مرغ به اندازه کافی پخته شده است. یک راه دیگر این است که آن را درون فویل آلومینیونی قرار داده بعد آبپز کنید.

همچنین می‌توانید درآب کمی سرکه بریزید. سرکه باعث می‌شود که سفیده از لای ترک بیرون نزند.
اگر می‌خواهید تخم‌مرغ پخته شما تغییر رنگ ندهد، بهتر است که بعد از پخت آنها را درون ظرف آب سرد قرار دهید.

چند کاربرد جالب تخم‌مرغ
زمانی که تخم‌مرغ را استفاده کردید پوسته آن را دور نریزید. یک کار جالب این است که در پوسته آن کمی پارافین بریزید و آن را تبدیل به جا شمعی کنید.
یک روش جالب برای کاشتن دانه در خاک، استفاده از پوسته تخم‌مرغ است. می‌توانید درون پوسته را با کمی خاک پر کنید و دانه گیاه را در آن بکارید وقتی که دانه جوانه زد آن‌را به گلدان‌های کوچک انتقال دهید.
زمانی که احتیاج فوری به چسب دارید می‌توانید سفیده تخم‌مرغ را خوب به هم بزنید و از آن به عنوان چسب استفاده کنید.
سفیده تخم‌مرغ به همراه کمی آب لیمو ترش را در ظرفی مخلوط کنید و به عنوان ماسک برای محافظت از پوست خود استفاده کنید.

/ 1 نظر / 11 بازدید
اکرمی

سلام استاد مطلب بسیار مفیدی بود . فقط در سطر دوم ، بنظرم اگر کلمه شکسته به شسته تغییر یابد درست تر خواهد بود. ممنونم از شما همکار محترم