مقدار اجزاء مواد خوراکی در یکصد گرم قسمت خوراکی مواد غذایی

 

ماده غذایی

کالری

پروتئین

(گرم)

چربی

(گرم)

مواد قندی

(گرم)

کلسیم

(میلیگرم)

آهن

(میلیگرم)

ویتامین آ

(میلیگرم)

ویتامین ب

(میلیگرم)

ویتامین ث

(میلیگرم)

پرتقال

45

8/

2/

1/10

34

7/

120

08/

59

سیب

60

3/

3/

14

6

4/

30

03/

6

زردآلو

62

7/

01/

5/14

34

1/1

1500

4/

4/9

آلبالو

68

88/

03/

08/16

50

13/1

406

14/

4

موز

99

2/1

2/

2/43

10

8/

135

04/

9

انجیر تازه

81

4/1

4/

9/17

54

6/

80

06/

2

غوره

32

75/

04/

26/7

40

92/

5/7

2/

6

انگور

73

6/

7/

2/16

15

9/

80

05/

3

خربزه

26

5/

1/

7/5

15

2/1

1050

04/

29

گلابی

56

3/

2/

3/13

6

5/

15

02/

5

انار

65

5/

1/

5/15

95

2

-

09/

5/3

هندوانه

23

5/

1/

1/5

7

3/

180

03/

3/12

انجیر خشک

277

3

2/1

6/62

186

3

80

16/

-

خرما

306

2/2

6/

73

72

1/2

60

09/

-

کشمش

255

5/2

6/

73

80

3

80

12/

/ 2 نظر / 11 بازدید
یعقوبی

سلام آقای یوسقی ممنون که وبم سر زدی

mohanna

ممنون از اطلاعات خوبتون